Dragon Emperor

Så himla skönt att äntligen vara klar med tvätten!
Jag har nog aldrig lyckats bli klar med den innan 19.00 förut :o
New Record!


Såååå, nu kan jag slappna av lite. Ta en apelsin, koka lite te, sitta i soffan och se på tv.
Ikväll klockan 21.00 på 6an visar dom Mumien - Drakkejsarens grav. Jag såg Mumiens återkomst som dom visade igår så jag kan lika gärna se den här idag. Då slipper jag tänka på skolan.. Blööh..


Kände för att använda lite mer våraktiga skor idag ;)

Ser ni vad som hänger i gardinstången? Jajamen, julen har inte flyttat ut hos mig än, haha ;)

Och nuuuuuuuuuu säger jag godnatt, hehe. Orkar inte blogga mer idag.
Natti natti ppl :)




A New Day Breaks

Hejsan!

Jag vet att det egentligen inte blev någon bloggpaus nu, men jag känner att jag måste dela med mig av en sak. Det vore själviskt av mig att inte berätta det för er nu när det är klarlagt. Jag kommer inte orka skriva något långt inlägg nu. Huvudsaken är att ni får veta:

Jag ska flytta hem till Motala i sommar. Jag känner inte riktigt att jag klarar av pressen längre.
När det är så mycket som är på gång vill jag ta en paus från allting och kunna luta mig tillbaka på min familj eller mina vänner. Men eftersom att nästan alla mina vänner här bor utanför stan har vi aldrig chans att träffas, och det mår jag jättedåligt av. Jag saknar att komma hem till en trygg miljö.
Sen har jag även insett att jag har hamnat på fel linje. Det är inte natur jag vill gå, det är omvårdnad jag vill hålla på med, så när jag nu har chansen så ska jag byta linje till omvårdnad och gå om 1an. Och jag har faktiskt ingenting emot det. Visst att jag inte kan ta studenten tillsammans med alla andra 94or, men jag gör hellre någonting jag är intresserad av än att jag ska behöva lida igenom hela min gymnasiegång.
Det känns självklart jättetråkigt att lämna Johanna - vi som ville göra det här tillsammans, alla nya kompisar, N10e, en bra skola osv. men jag vill må bra till 100% och det gör jag inte just nu.

Nu vet ni iallafall hur det ligger till.

Ska tvätta nu. Puss!




I'm A Dreamer

Okej.. innan bloggpausen ska jag bara dela med mig av dessa fantastiska grabbar ♥


Press Pause

Tar en bloggpaus nu. Vet inte riktigt hur länge, men det blir nog ett litet tag.
Hade bra allihopa. Vi ses!








Sad Face

Skoja bara.. Det var inget nytt avsnitt. Nu blev jag ledsen. Ska sörja i sängen.
Får helt enkelt vänta till imorgon.........................................................................






Söta Små Lögnare

OMFG!!!!
Det har kommit ut ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars idag! LYCKA!
Jag sitter och tittar på "En unge i minuten" nu. Det är ju lite sådär, småroligt, men jag tror ändå att jag skippar det den här gången och ser PLL istället!



Sen blir det att lägga sig i sängen och läsa en stund innan jag ska sova. Har sovmorgon till 12.15 som vanligt imorgon. Det känns inte helt fel faktiskt.

Godnatt!♥




I Will Fall No Matter What I Do

Hallå eller!

Fick sluta typ en kvart tidigare idag men jag och några till satt kvar och spelade CoD, hehe. Nu sitter jag dock hemma och gör absolut ingenting. Funderar på om jag ska koka en kopp te eller dricka lite apelsinjuice och se någon film. Egentligen vill jag se en serie, men ingen serie har släppt något nytt avsnitt!!!! :(
Imorgon tror jag dock att det kommer ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars, hihii♥

Påtal om inget så saknar jag teatern...


OM EXAKT EN VECKA FYLLER JAG 17 ÅR :D




The Grandeur Fantasy That Was Blown Up

Ikväll går "Luftslottet som sprängdes"1an klockan 21.00 för er som inte visste det!
Den tänkte jag att jag skulle se eftersom att jag inte har sett den förut. Sen blir det att gå och lägga sig för att sedan gå upp och ta sig igenom ytterligare 1 jobbig vecka i skolan.



Vi ses, toodles!




Another Day

Hejsan, hej hej!

Hur värt känns det att det är söndag + att en extra 1h bara försvann sådär idag? Inte alls värt enligt mig.
Helgen är över och älsklingen har åkt hem, så nu är jag själv igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Se någon film kanske?


Igår var vi iallafall och simmade på IKSU + badade bubbel. Very nice, yes.
Senare på kvällen var vi på Kafé Station med Sebbe i typ 3h. Det var jättetrevligt! Ett band, "Verkligheten", hade spelning där också och de var faktiskt riktigt härliga live och man fick deras demo helt gratis, så det var som pricken över i.

Imorse såg vi "Gullivers resor" med Jack Black i huvudrollen. Den var riktigt bra så om ni inte har sett den kanske ni ska ta och göra det!
Vid 3-tiden åkte vi in till stan för jag skulle köpa några skålar från Clas Ohlson och sedan käkade vi på Mc Donald's innan Marcus åkte hem. Jag fick ett lightsaber i min Happy Meal :'D


Nu ska jag ta och diska mina skålar och sen ska jag leta reda på någon bra film.
Later!




I'm Taking A Road Trip

Godmorgon.
Hoppas att alla har sovit gott och att detta blir en fin dag!
(BORT MED SNÖN FÖR H*LVETE!)

Jag och älsklingen ska alldeles strax dra iväg till IKSU och simma. Självklart måste vi utnyttja gymmets bubbelpool också, tee-hee ;)
När vi kommer hem vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi kanske drar ner en sväng på stan eller så kanske vi träffar några grabbar från Holmsund? Ingen vet.

IKSU:s "stora" simbassäng.


Later!




What Are You Waiting For?

Okej, matteprovet gick verkligen uselt.. Dock kunde jag en VG-uppgift, yaay!:'D
Jag tror att jag ganska säkert kommer få göra omprov..



Och man blir inte direkt gladare av att Vampire Diaries inte har börjat än. Så jag kommer verkligen ha skittråkigt till Marcus kommer. Dock mår jag inte så bra heller, så jag lägger mig väl i sängen och sover. Perfekt sätt att börja helgen på, haha.

Meow!


Egentligen skulle jag följt med Anette och co. med hem till Anette och ätit tacos, haft sagan om ringen maraton och spelat CoD idag, men eftersom Marcus kommer hit så bidde det inte så.
Men jag och Marcus kommer ha det minst lika mysigt som tjejerna! Vi ska äta tacopaj, se The Walking Dead och sen blir det massage-stund. Inte helt fel ni ;)



See ya!





Orkar Inte Mer

Ger upp matten. Jag fattar verkligen inte ett skit och jag blir bara arg och ledsen, så det är ingen idé att försöka mer. Tänker ta en huvudvärkstablett, äta en apelsin och sen lägga mig i sängen och försvinna.



Natt.




It's A New Day

Tjoooo!

Slutade tidigt idag (14.40) eftersom vi inte behöver gå på svenskan. Jag satt just och lyssnade på 80's Hits i Workout style, haha. Det finns faktiskt några riktiga goingar där!

Jag och Anette simmade 30 längder efter lunchen idag, som bestod av pannkakor med grädde och sylt. Det var så jäääkla gott alltså. Och imorgon ska jag simma med Charlotta på hennes specidrott lektion. Nu jeklar ska jag bli hurtig igen ;)

Den här låten får mig alltid att tänka på American Pie filmerna :o


Alldeles strax ska jag ner i tvättstugan och tvätta mina byxor, sen ska jag käka och efter det ska jag plugga matte. Har nämligen prov imorgon *gråter*. Jag undrar verkligen hur det kommer gå. Ah, hatar matte..




I Don't Look Back

Varför glömde jag tvätta mina byxor för? Det var väl onödigt?
Nu måste jag ju tvätta dom imorgon..


Imorgon på håltimman så ska jag och Anette och kanske några fler simma lite på IKSU. Det känns som en evighet sedan jag simmade senaste gången, så det ska bli skönt. Det blir säkert bubbelbad efteråt också ;)

Nu började precis en bra film på 6an, "The Bourne Identity", så den ska jag se innan jag lägger mig.
Har en liten sovmorgon imorgon. Börjar 09.45 med historia. En väldigt dryg lektion. Men det är snart helg och den ser jag, som vanligt, fram emot.



Sov gott med er. Godnatt!




My Life Is Average

Hejsan!

Min franskalärare ditchade mig så jag drog hem tidigare idag. Hon ditchade mig igår också. Bra lärare, haha. Skönt att jag kommer slippa franska efter sommaren!
Btw, jag cyklade till skolan idag! Helt jävla livsfarligt ju. Det var massa spår överallt från andra som hade cyklat och dom hade frusit till is så jag var jätterädd för att jag skulle ramla, haha. Jag tror jag går imorgon...

Jag älskar att läsa My Life Is Average (http://mylifeisaverage.com) och F My Life (http://www.fmylife.com/) på lektionerna. Det är sååå underhållande:

"Today, I pretended to die in front of my dog to see how he would react. He stole my sandwich. MLIA"

"Today I was entering my room with my hands full. So I turned on the lights . . . with my tongue. I feel accomplished. MLIA"

"Today, my wife created a "Points Reward" system for the privilege of sex. 10 points for doing the dishes, 20 for the laundry, etc. How many points do I need before I can have sex with her? 2300. FML"





Nää nu ska jag äta sen ska jag tvätta. Kul. Hejhej!




God Blessed The Broken Road That Lead Me Straight To You

Hellu!

Jag luktar ris. Om mina knän. That's just weird.
Förutom att jag sitter och luktar på mina knän så läser jag i NK-boken. Har bara 2 sidor kvar att läsa, sen måste jag börja svara på instuderingsfrågorna. Och det är det jag ska sysselsätta mig med denna kväll. Plugg ♥



Jag såg det nyaste avsnittet av Pretty Little Liars förut, och det var som vanligt hur bra som helst. Verkligen en toppenserie!
Dock skulle det inte vara fel om Vampire Diaries och One Tree Hill skulle ge ut nya avsnitt snart igen...

ÅH FY BUBBLAN!
Jag kände just stanken från mina fötter. Dom luktar som pappas!!!!
Har gott runt i blöta skor hela dagen. Awesome. Nu ska jag slänga mina strumpor i tvätten innan jag avlider av stanken.

Adjö.




Modern Warfare

GÖTT!
Nu har jag Call of Duty 4 Modern Warfare så nu blire att games på håltimmarna, träna upp mig så att jag kan slå älsklingen och alla hans vänner, moahahahah!!!!!!
De kommer bli så himla ägda ;)
Dock är det lite skillnad på PC och PS3..... Men det ska jag nog klara!




22 Mars

God morgon!

Jag vill börja med att säga att idag har jag och älsklingen varit tillsammans i hela 4 månader, och det känns huuur bra som helst!♥ Dock känns det som att vi har varit tillsammans mycket längre..

Älskar dig!


Sen har jag inte så mycket mer att säga just nu, haha.
Ska gå Universum (en av våra matsalar) om ca. 30 minuter, för de serverar pannkakor med grädde och sylt idag, så jag äter hellre i skolan idag ;)

När jag kommer hem, efter 4 någon gång så ska jag plugga NK. Har prov imorgon, aaaah.
Aja, hörs senare, hejdå!




Det Kanske Är Svårt Att Se, Men Det Är Inte Svårt Att Älska Mig

Gillar att jag bara har gjort 1 inlägg idag. NEJ, inte alls!
Men jag har varit så himla trött. Blev jätteseg efter att jag hade varit och handlat. Sedan jag kom hem har jag lagat mat, pluggat och nyss sett en film. En novellfilm.
"Älska mig" heter den och jag tycker verkligen att ni ska se den. Det handlar om något som finns i det vardagliga livet runtom i hela världen. Mobbning.
Det är en otroligt rörande film som väcker många känslor och tankar. Jag blev riktigt riktigt förbannad och ledsen när jag såg den. Och det tragiska är att den här filmen visar verkligheten. Sånt här händer överallt och det når aldrig ett slut. Att det ska behöva gå så långt.. Vidriga äcklen.


Känns riktigt gött att ha rostbröd och salami hemma nu iallafall ♥


Äääähmen, nu ska jag borsta tänderna osv. sen ska jag sova, så vi hörs imorrn!
Godnatt!:)





21 Mars

Hej!

Jag är riktigt less nu... På idrotten skulle vi åka längdskidor men eftersom att jag inte har några fick jag och några till ta en promenad. Mina skor läcker in vatten så dom är alldeles dyngsura. Jag har inga andra skor heller att ta på mig, förutom tygskor, men jag tror inte de är mycket bättre än dom jag har nu, hehe.
Har samhäll om ca. 15 minuter, sen slutar jag, för vi behöver inte gå på svenskan. Så då ska jag hem, byta strumpor, byta skor och sen ska jag åka till Maxi och handla för jag har typ bara nudlar hemma. Jag har inte ens något bröd!

Idag fyller min fina vän Majah 17 år, så jag vill bara säga grattis och hoppas att du får en fin dag! Många kramar och pussaaaar till min stora tjej!!!!♥





Puss

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka i Umeå igen efter en underbar helg hos Älsklingen i Övik.

Sammanfattning
I fredags gick vi på bio och såg "Hur många lingon finns det i världen", som jag nämnt några gånger nu. Den var verkligen jättebra! Hur rolig som helst!
Igår drog vi och käka på Sibylla med Matte, Sebbe och Mange och senare på kvällen drog vi hem till Eric med tusen pers och spelade spel och hade det trevligt.
Idag har jag inte mått så bra så vi har mest bara tagit det lugnt. Sebbe m.fl. kom över någon gång på eftermiddagen och vi spelade plump, åt blåbärspaj och tittade på sista avsnittet av Solsidan.

♥♥♥


Nu har jag precis käkat och tänkte gå och lägga mig, så vi hörs imorgon någon gång.
Godnatt!




Tåg Till Övik!

Hallå där!

Äntligen är det fredag!!!
Har längtat efter just den här fredagen i 2½ vecka.

Medicinprovet idag gick väl ganska bra, tror jag. Hoppas jag.
Jag kommer inte få IG iallafall så de e luuuunch.

Jag har just packat oså så jag ska väl äta något innan jag åker till tågstationen.
Sebbe ska också till Övik idag så jag får sällskap på tåget!:D



Ikväll blir det, som jag sa igår, bio med älsklingen.
Imorgon ska vi troligtvis fika på UH och på söndag får Marcus hjälpa mig med matten, jhihoiho.

Kort inlägg, men jag fick ändå med allt som ni behöver veta!
Vi hörs kanske imorgon, annars på söndag. PUSS!




Pluggpaus

Nu tar jag en paus från pluggandet! Har suttit sedan jag kom hem från skolan, typ 16.20.
Tänkte att jag skulle ta en dusch nu, äta lite och sen plugga lite innan jag går och lägger mig.
Tror det blir sovmorgon till 12.15 imorgon. Det ryktas om att man får skriva engelska uppgiften hemma så det tänker jag göra iallafall och jag tror det är fler som gör det.




OKEJ o.O

Imorgon har jag matte och medicinprov, sen ska jag hem, äta, duscha, packa och sen drar jag äntligen iväg till Älsklingen!♥ Vi har inte träffats på över vecka :(

Puss och godnatt :)




Torsdag

Hallåååå!

Sitter i ett grupprum på 5an just nu och pluggar lite medicin. Dessa nedrans sjukdomar alltså.
Står hur många som helst i boken och han ska bara ha med några stycken och man har ju ingen aning om vilka. Känner verkligen inte för att plugga in alla så jag får väl hoppas på att jag väljer rätt sjukdomar att plugga på -.-
.
.
"Där borta sitter Elina och..."
"... är tuff och pluggar japanska!"
.
.
Efter skolan blir det att fortsätta plugga så.. Jag bloggar väl ikväll någon gång.
Hörs då, kramaaar!




Bad Boys

Usch.. Om ni bara visste hur ont i ryggen jag har. Har suttit helknasigt när jag har antecknat från medicinboken. Har skrivit ned allting utom några sjukdomar. Det får jag ta tag i imorgon på håltimman eller något. Orkar inte mer nu. Har suttit sedan jag kom hem från skolan.

Bad Boys 2 började just på 6an, så jag ska se den tänkte jag, innan jag går och lägger mig.
Sen kan jag inte bestämma mig för om jag ska duscha efter filmen, innan jag går och lägger mig, eller imorgon bitti?
Det lutar nog mest åt imorgon...



Jag har haft en väldigt lång och tråkig dag idag, men jag hoppas att ni har haft det bra :)
Om 2 dagar sitter jag och älsklingen i biosalongen i Övik och ser "Hur många lingon finns det i världen".
Längtaarrrr!♥



Godnatt!




MAT

Ohoojj!

Sitter för tillfället och väntar på att mina pommes ska bli klara. Vill inte ha pommes egentligen, men hade inget annat hemma som jag orkar göra just nu.
Vill egentligen ha typ, lasagne eller potatis- och köttfärsgratäng, tacopaj, jägarsoppa, ris kycklingfilé och currysås.. Det är inte lätt ni :(

Måste verkligen göra en lista över maträtter jag ska äta under veckorna annars kommer jag leva på vatten och makaroner.

Förövrigt så har jag inte mycket mer att säga faktiskt. Saknar mest bara Marcus..
Måste plugga medicin sen. Och det lär jag väl göra i stort sätt resten av dagen. Men jag ska försöka slita mig ifrån pluggandet någon gång ikväll och se ett avsnitt av Glee!





Skål

Godkväll folket!

Nu har jag nog pluggat nog med medicin för idag. Får fortsätta på lektionen imorgon och efter skolan. Orkar inte mer idag. Kom inte hem förrän 16.30 så jag är ganska trött nu.
Imorgon slutar jag typ, 14.40 så då har jag liite extratid.

Just nu sitter jag och tittar på Bygglov. Willy är så himla söt alltså ♥
Ska nog lägga mig i sängen sen och kanske läsa lite :o Har inte läst på hur länge som helst!.. Eller så ligger jag bara och väntar på John Blund.



Bara 3 dagar ifrån min Marcus ♥


Godnatt!:)




Smärta

Jaa mina kära vänner. Nu var även denna tisdag över (i skolan iallafall).
Förstår ni hur ont jag har haft i min gluteus maximus idag eller? Har värsta träningsvärken från idrotten igår, haha.
Sen har jag asont i ryggen också efter att ha burit omkring på min astunga väska på stan igår..



Nu ska jag försöka slänga ihop något att äta, sen ska jag se det nyaste avsnittet av Pretty Little Liars (det hade inte kommit igår) och sen ska jag sätta mig och läsa i medicinboken..

So long!




Someone To Watch Over Me

Sovmorgon till 12.15 imorgon. Skönt!


Saknar min Marcus ♥

Godnatt!:)




Lättnad

Alltså ibland tror jag att jag har en ängel vid min sida.
Här satt jag och deppade över att vi har 2 prov den här veckan, varav det ena skulle varit matte, som jag verkligen inte är ett stort fan av.
Men nu loggade jag in på schoolsoft och såg att vi har matteprovet nästa vecka på fredag istället! WOHO!






Nya!

Mina nya brillor! ;)


Yeah! ;)




Goggles

Helluuu!

Sitter i skolan just nu och ska ha svenska om ca. 5 minuter.
Dock ska jag ta bussen till stan 15.30. Ska nämligen hämta mina andra glasögon på Specsavers.
Sen ska jag hem och äta och se nya avsnittet av Pretty Little Liars och sen måste jag sätta mig och plugga lite.
Har prov i Matte B på onsdag och prov i medicin på fredag. Får inte glömma boken i skåpet nu....
Vi hörs väl någon gång. Byyye!




Blöööh...

Mår skitdåligt.

Missade reprisen av melodifestivalen förut.
Ska tvinga mig själv att laga mat nu, sen ska jag se det nyaste avsnittet av PLL, duscha och sen sova.


Godnatt!




ZzzZzz

Toodiloo!

Nu är jag tillbaka i Umeå!
Bussen var framme 06.10 vid Ålidhem centrum och jag var innanför dörren 06.20.
Om ni bara visste hur jobbigt det är att åka buss så himla långt. Man sitter inte skönt och kan därför knappt sova, men man somnar ändå efter en stund för man är så trött.
Och vet ni vad? Jag använde toaletten på bussen! Blev jättekissnödig när vi hade lämnat Stockholm och insåg att jag aldrig skulle kunna hålla mig tills jag kom hem -.-

När jag kom hem gick jag och lade mig nästan direkt. Kom väl i säng 06.45 ungefär och sov till 12.00. Så nu är jag någorlunda pigg.
Dock har jag inte ätit något än så jag tänkte koka lite te och äta några knäckemackor!
Kanske ser en serie samtidigt också :)

Vilket fiasko att Eric Saade vann föresten. Hur tänker folket?.. Inte alls.
Det vinnande bidraget om jag fick bestämma:





Orphan

Hejhej!

Jag sov över hos Majah igår och det var därför jag inte bloggade något på kvällen.
Det var riktigt mysigt! Vi klädde bl.a ut oss och tog roliga bilder och sen såg vi "Orphan" som måste vara den mest psykiskt påfrestande film jag någonsin sett. Den var verkligen hemsk, men jättebra! SE DEN!
Majah, Kristin, Cassandra och Elin klämde ihop sig i Majahs säng medans jag fick sova på en madrass så jag sov hur bra som helst inatt. Dock hade jag ingen kudde men det gjorde inte så mycket.



Jahopp, nu är klockan snart 12 så jag måste påbörja min packning. Ska åka in till Linköping 15.30 så att jag inte missar bussen till Stockholm.
Mamma har lagat en av mina favoriträtter till lunch. Lasagne, mmmm!

Till bussresan har jag laddat upp med 2 Bonaqua päron, 2 räksandwichar, 1 påse wine gums, 2 mentos fruits och 1 mentos mint. Jag hoppas jag kommer klara mig på det, haha.
Synd bara att jag missar melodifestivalen ikväll, när det är final och allt. Jag hoppas på The Moniker eller Swingfly! Får väl se reprisen imorgon..

Vill inte tillbaka till skolan än...............

Nu ska jag packa och sen äta!
Vi hörs nog imorgon igen. Puss och kram!





Min Födelsedag Närmar Sig Med Små Steg!

Btw,
För er som inte vet så fyller jag år om mindre än en månad. Nämligen den 4e april!
Och igår fick jag en tidig födelsedagspresent av min syster! Wiiie :D
Stooora doftljus från Dag&Natt som luktar helt underbart gott, 300kr till mat (bonuscheckar) och detta fina halsband, som också är från Dag&Natt:
Awesome. Tack så mycket!♥


Kommer fira min födelsedag i Karungi nästan 3 veckor efter att jag fyllt år, med mamma, pappa och älsklingen. Det blir sweet och vi hoppas på att få se lite norrsken!




Älskliiiiing Calling


Although No One Understood

Hejhopp!

Jag kom ganska nyligen ut ur duschen så nu väntar jag på att håret ska torka. När jag ändå var där nere i källaren så tog jag kort för att visa er hur det ser ut.

Hallen. Vi har som vår egna lilla bro där för att komma till duschrummet osv.
Förrådet. Där läckan var. Det står en fläkt där inne som ska ta bort eventuell fukt som finns kvar.
Jag ska alldeles strax äta lunch och sen vet jag inte riktigt vad jag hittar på.
Ikväll blire iallafall tjejerna och kanske bastu!;)




The New Normal

Nu är mamma och skjutsar hem min syster och hennes barn. Vi har ätit våfflor, som var jäääkligt gott, jag har hjälpt Thilde med matten, vi har tagit kort (nedanför) och ätit kvällsmat. Jag hinner inte träffa dem något mer innan jag åker tillbaka till Umeå så det var bra att de kunde komma hit på eftermiddagen!
Som sagt. Jag kommer inte sätta min fot i Motala igen förrän på sommarlovet...







Haha, tror mamma står där i bakgrunden..


Tycker det är väldigt tråkigt att både Vampire Diaries och One Tree Hill har tagit en paus nu. Kommer ju inte ha något att titta på när jag har sett Pretty Little Liars :( .. Som jag förövrigt ska titta på nu, hihi.
Sen ska jag ta en dusch och gå och lägga mig!

Hörs imorgon, godnatt!




LBS

Hejsan!
.
.
Sent inlägg idag, men jag skrev ju igår att jag skulle följa med Oliver till skolan. Så det är på Ljud- och bildskolan jag har hållit hus idag. Måste säga att skolan är väldigt liten och det är otroligt få elever (dock är ju skolan ny, men ändå). Men det är inte negativt direkt. Alla känner alla typ och rektorn är bl.a annat en av skolans 4 lärare och han är riktigt trevlig!
Idag har dem suttit hela dagen med "Adobe Flash CS4". Om man ska försöka jämföra det med något så är det väl nästan som photoshop, som jag har suttit med hela dagen. Dock går det inte ladda upp bilden jag har suttit och knåpat med :(
.
.
Snart kommer min syster och hennes döttrar hit och då blir det våfflor minsann, åh så gott! Har inte ätit våfflor på hur länge som helst..


Vet att ni också blev väldigt sugna på våfflor nu ;)




This Is Our Last Dance

Ohh så tråkigt man kan ha ibland. Dock ska jag inte klaga för mycket. Jag har faktiskt lov och borde bara njuta av att jag är ledig och inte behöver göra någonting.
Men man kan ju träffa sina kompisar!... Om dem inte är i skolan förstås -.-
.
.
Imorgon dock, ska jag följa med Oliver till skolan! 08.10 börjar han, oh yeah.
Och han har värsta chill dagen så det ska bli kul! 6 timmars photoshop typ, haha.
.
.
.
.
Nu åkte mamma iväg för att hämta pizza, mmmmm
Tror inte jag bloggar mer idag. Har inget speciellt att säga. Ska se One Tree Hill och Pretty Little Liars resten av kvällen. Sooooft.
.
.
Sov gott allihopa!:)




Frunch

God morgon!
.
.
Alltså jag hade nog världens drygaste dröm inatt.. Jag drömde att jag var så himla trött att jag knappt kunde öppna ögonen. Mina ögonlock var jättetunga. Jag såg nästan ingenting och ändå var jag uppe och gick. Jag fick känna mig fram. Det kanske inte låter så himla drygt, men det var verkligen jättejobbigt!
.
.
Imorse blev jag väckt jättetidigt av att min fasters man kom hit. Han pratar högre än ett brandalarm.
När han hade gått kunde jag äntligen somna om, men då dröjde det inte länge innan några byggarbetare kom hit och skulle hålla på och borra och greja i källaren så det blev inte mycket till att sova då heller. Men jag låg iallafall kvar i sängen..
.
.
Vid 12 kom Stoffe in på mitt rum och sa att jag inte skulle sova bort dagen, så jag gick upp och åt frunch (frukost/lunch) ;)
Och nu sitter jag här. Katten springer runt i huset och låter jättefult. Stackarn kan inte jama som en vanlig katt. Vet faktiskt inte vad det är för ljud hon gör, men jobbigt är det. Jag tror bara hon är kåt.
.
.
Idag har jag inget speciellt planerat. Ska se nått avsnitt av Pretty Little Liars nu och sen får jag se vad jag hittar på. Egentligen vill jag bara ligga i sängen och se på serier heeela dagarna. Det är ju trots allt lov. Man har tid med det. Men i slutändan så känns det fel att göra så. Och speciellt nu när jag är hemma i Motala, då vill jag ta vara på tiden jag har med familj och vänner. Synd bara att mina vänner är i skolan..
Kommer inte hem förrän sommarlovet nästa gång!

Pigg och glad... eller?

Nu har hon kommit till ro!








Game On

Lirar tetris på ps3 med brorsan. Jag har funnit min kvällsaktivitet. Vi hörs imorgon.
Peace out!





Fettisdag

Ååååååhhh, jag är så himla mätt!
Först åt jag mat, sen drog jag till stan och fika och när jag kom hem så fikade jag igen med mamma...
Dock så gick jag hem från stan så då brände jag kanske lite från chokladbollen ;)

Nu är jag så himla trött så jag ligger här i sängen och jäser lite, haha.
Ska nog se lite Pretty Little Liars!

Hungrig!!!!

MAAAAAAAAAATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMAT
MATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMAT
MATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMAT
MATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMAT
MATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMATMAT


Sen fika med Kristin, Majah, Cassi och Sigrid ;)♥

Be Careful What You Wish For

Upptäckte just att jag inte skrev något "godnatt-inlägg" igår. My bad..
När jag hade sett Pretty Little Liars så började "Familjen Annorlunda" och efter det var det "En unge i minuten", så jag satt som klistrad framför tv:n i 2h. Sen tittade jag på Pretty Little Liars igen innan jag gick och lade mig.
.
.
Jag vill ha sommar nu!!!
.
.
Nu sitter jag i sängen och äter jordgubbsfil och efter det hade jag tänkt hoppa in i duschen. Dock har vi ju inget golv i hallen i källaren så jag vet inte om jag vågar gå där nere?:(
Jag är själv hemma också så pappi kan inte rädda mig...
.
.
Det skadar ju inte att sitta kvar i sängen och titta på Pretty Little Liars ;)




It's All In My Head

Nu sitter mina glasögon som en smäck ;)
Och i brist på något att göra just nu så tänkte jag ladda upp lite bilder på ett hus jag byggde i The Sims idag.
Hall/Kök
Badrum
Vardagsrum
Sovrum
Uteplats
Ganska nöjd!:)
.
.
Nu ska jag nog titta lite på Pretty Little Liars, so I'll see you later!




Jag Saknar Mitt Hjärta

Åker in till stan och fixar mina glasögon nu!
Marcus ♥




"God" Morgon

....

Känns bra att dem håller på att riva vårat hus. Jodå.
07.30 blev jag väckt av ett himla liv. Det bankades och det mullrades och jag trodde att livet slutade här. Att jag skulle hungrig.
.
.
Men, huset står kvar. Ingen panik. Dock har vi inget golv kvar i källaren och det luktar mögel typ överallt.
Nu kanske ni undrar "Varför?!".. (Jag vet ju varför men jag undrar ändå "Varför hände detta oss?)
.
.
Jo det är såhär att för några veckor sedan upptäckte mamma att det hade gått hålavloppsröret nere i källaren. Och ni kan ju själva försöka tänka er vad som händer om man går på toaletten och utför diverse nummer, spolar och så är det ett fucking hål i avloppsröret?!
Jag kan ju säga såhär att golvet nere i källaren fick ta mycket skit (bokstavligt talat) och är nu bortrivet.
Grejen är ju att det här hade pågått ett tag, så det har ju spridits fukt längs med golvet nere i källaren och nu måste i princip allt golv bort. Häftigt va? :(
.
.
Vilken historia alltså. Vet inte om jag ska skratta eller gråta...
Nu önskar jag mer än någon annan att vi hade Extreme Home Makeover i Sverige.


Note: Avloppsröret är fixat. Just in case you thought something else.

Pretty Little Liars

God kväll!
Den här dagen har varit toppen! Har gjort något nästan hela tiden. Det var länge sedan!

Jag har bl.a varit ute och övningskört med pappa! Det gick superbra med tanke på att jag inte har kört på typ, över ett halvår! Det känns som att jag börjar få kläm på det där med att köra bil, haha ;)

När vi kom hem igen åt vi och sedan gick jag hem till Cassandra där även Majah och Kristin var. Vi pratade en hel del, såg solsidan och pratade lite till. När man inte har setts på några veckor så har man ganska mycket att prata om ;)

Nu ska jag iallafall se ett eller kanske två avsnitt av Pretty Little Liars innan jag går och lägger mig. Fick idag reda på att det kommit ut nya avsnitt. Hela 9 stycken!!!! Helt underbart ju. Wiiiie!



Godnatt med er :)




Motala!

God morgon!

Jag orkade inte skriva något inlägg igår när jag kom hem. Var ganska trött. Kom hem vid ca. 22.20 och då var jag även ganska hungrig så jag tog lite tacopaj och sen satte vi oss framför tv:n och tittade på "Speed 2".

Men jaa, nu vet ni att jag är hemma iallafall och det känns riktigt bra!
Morfar kom hit tidigt imorse, så som han alltid gör på söndagar, och sen kom min bror och hans son hit. Lite senare sen kommer mina 2 av mina systrar hit också så jag bloggar nog ikväll igen!
.
.
*Glömde stänga av min väckarklocka igår så den ringde 05.10 imorse, derp*






Stockholm!

Nu har vi äntligen anlänt i The Capital of Sweden!
Ojoj.. Hur många timmar har jag suttit på denna buss nu? Typ.. nästan 11h ?
Ska bli så himla skönt att sträcka på sig lite.. För att sedan sätta sig på en annan buss -.-
Den bussen går till Linköping och jag kommer vara där vid ca. 21.30.



Jag gör nog ett kort inlägg innan jag går och lägger mig sen när jag kommer hem!
Så vi hörs senare ikväll. Puss!


Tönnebro!

Nu har vi stannat i Tönnebro för att äta (äntligen!)
Dock blir det nog bara att springa in på Statoil och köpa en french hotdog eller nått ;)


Om man ändå kunde teleportera sig som killen i "Jumper"...


Nu blev jag nästan sugen på att se den filmen...?






See You In Motala!

Okey, nu sitter jag på bussen och är äntligen påväg hem!
Ser fram emot att lägga mig i sängen ikväll efter att ha åkt buss hela dagen.

Orkar inte starta The Sims riktigt än. Får lyssna på musik sålänge. Kanske sova lite innan det också.
Jag gick upp 05.30 imorse! Väldigt tidigt för mig..

Volbeat♥

Aquamarine

Äsch, nu ska jag se film!



En film om sjöjungfruar. Har alltid velat vara en, hihi.
Majah och jag brukade leka att vi var det när vi var små :')

Hjälparen I Nöden

Nu, ska ni veta, har jag varit och handlat massor med godsaker till bussresan imorgon! Jag kommer leva som en kung! Hehe.

Åh så gott. Allt detta + en påse jordnötter *fniss*


Jag känner mig värsta glad. Jag hjälpte nyss en kille att bära matkassar. Han hade typ 4 fulla kassar + 24pack med 33cl cola och jag tyckte så synd om han, så jag frågade om jag kunde hjälpa till. Aww, gulligt av mig va?;)
Han var väldigt tacksam!

Jag hade nu tänkt se ett avsnitt av Vampire Diaries, men det har inte kommit något nytt idag?:(
Har dem tagit en paus igen kanske? *snyft*

Vad ska jag då göra?





I'm Leaving Your Town

Morrn morrn!

Idag kommer jag inte ha så mycket tid till att blogga. Eftersom att jag åker imorgon så måste jag städa och sen måste jag åka till Maxi och handla lite som jag kan ha med mig på bussen. Det kommer trots allt ta några timmar innan vi stannar i Tönnebro för att äta.
Och efter jag har varit och handlat ska jag se Vampire Diaries, hihi.

*Usch.. Jag känner redan värken i rumpan och ryggen efter en hel dags sittande på en buss..*



Jag kanske gör några tidsinställda inlägg tills imorgon så ni har något nytt att läsa om ni kikar in här!

Hörs ikväll någon gång!




Well That's Just Great

Satt här framför datorn och drack te och hade det bra. Helt plötsligt får jag te i fel strupe. Jag kände att det kom lite smygande först, men sen bröt värsta hostattacken ut!
Där satt jag.. Framför datorn.. With a major hostattack.. Med te i munnen som ville ut åt alla håll och kanter..
Det slutade alltså med att jag först sipprade ut lite te på dataskärmen, för att sedan vända mig om och spotta ut resten på sofffan... Bra jobbat Sanna Maria Johansson!





ÄääÄääÄÄÄääää... Nu ska jag göra nytt te!
Sen ska jag så småningom gå och sova. Så jag säger godnatt nu!

Who's Up For Some Tea?

Äntligen är tvätten klar!
Nu måste jag bara vika alltihopa -.- .. Dock är det mindre än vanligt så jag överlever nog!
Efter att jag har vikit alla mina kläder så tänkte jag dricka en kopp te (jaaa, jag dricker mycket te!) och se någon serie.

Jag längtar verkligen tills på lördag. Ska bli så skönt att komma hem igen!









underbara ni ♥




Thursday

Nu var den här skoladagen över. Men jag hurrar inte alltför mycket. Det är torsdag, vilket betyder tvätt. Egentligen skulle jag inte behövt tvätta idag, men eftersom att jag ska åka hem på lördag så känns det bäst att göra det.

Jag har kommit fram till att mina glasögon inte sitter ordentligt. De glider ner på näsan när jag tittar neråt eller böjer mig framåt. Hmm.. Får fixa det när jag är i Motala!

Från sidan!

Fick ett snyggt designfodral från Finland också!:)


Om man skulle ta något att äta nu kanske? Se ett avsnitt av Glee?
Det låter bra tycker jag!


Vi hörs senare ikväll när jag är klar med tvätten!

I'm A Nerd

Wiie, det var dom jag hoppades på, hihi :)

Haha, alltså, jag är jätteovan.. Men jag ser hur bra som helst ;D
Nu ska jag ha religion. Yay!-.-




Right On Time

Godmorgon!

För en liten stund sedan ringde mamma och sa att Specsavers har fått in 1 par av mina glasögon och att jag kunde åka och hämta dom idag om jag ville, så jag tänkte göra det efter att jag har ätit lunch.
ÄNTLIGEN! Dock var det ju himla synd att de bara hade fått ena paret. Hoppas det är dom jag lade upp en bild på för ett tag sedan..



Nu måste jag passa mina makaroner.. See ya later!




I Just Can't Get Enough

Jag har sjuukt ont i huvudet just nu och så börjar jag få ont i magen också, så jag tänkte bara säga att jag ska göra lite te, laga morgondagens middag och sedan gå och lägga mig.
Skönt med en riktigt lång sovmorgon imorgon iallafall.


Take care!

m♥s




Give Me More

Åh, det nya One Tree Hill-avsnittet var jättebra! Och det slutade hur spännande som helst och jag känner bara att jag inte orkar vänta en vecka till innan jag får se ett till avsnitt!

- Något annat jag inte orkar vänta på är mina glasögon. Seriöst. Han sa:
"Levereringstiden ligger på 1-2 veckor". Okej. Jag skulle alltså fått dom förra veckan.
Men då fick jag ett samtal från Specsavers där en tjej berättade att jag får dom först om ytterligare en vecka. Idag har det gått ytterligare en vecka.. SÅ VART ÄR DOM UNDRAR JAG NU? Blir så himla less!
Jag måste få dom innan eller på fredag för på lördag åker jag hem till Motala..-

Påtal om... Kom på att jag kanske inte har nämnt så mycket om det? Om jag ens har gjort det?
Iallafall. Som jag skrev här ovanför så åker jag hem till Motalalördag. Bussen går kl. 07.55 från Ålidhem centrum just nedanför mig och den kommer åka direkt till stockholm (med ett stopp i.. någonstans.. så vi kan äta). Hur många timmar måste jag inte då försöka fördriva? Hoppas dom har eluttag på bussen, då kan jag spela The Sims ;)
Från Stockholm tar jag också buss tror jag, till Linköping och där kommer mamma och pappa att vänta på mig.
Jag åker tillbaka till Umeå lördagen den 12e mars så jag kommer alltså vara hemma i en vecka. Det tråkiga är väl att mina kompisar i Motala hade lov förra veckan så när jag kommer hem går dom i skolan :(
Men vi ska nog hinna träffas en del ändå hoppas jag :)♥

Mycket text det blev nu... Jag tycker vi avrundar med lite bilder och en svängig låt.

LIKA ?!



It's A Wonderful Surprise

Ja då var provet gjort och nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt.
Det här engelskaprovet var lika lätt som det vi hade förra gången. Jag säger inte att jag kommer få alla rätt, men inte långt ifrån, förhoppningsvis :)


Hihi, innan provet kände vi oss nyttiga :)))


Okej.. Så vad ska jag göra nu?
Jo jag tänkte koka lite nudlar och sedan se det nya avsnittet av One Tree Hill som kom ut idag. Men efter det har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Blir väl det gamla vanliga. Dvs. se en annan serie och dricka te.

Imorgon har jag sovmorgon till 13.30. Himla skönt.
Och på fredag, om vi har tur, får vi kompledigt för provet som vi gjorde idag. Hoppas på det för isåfall har jag sovmorgon till 12.15 då, hihi.
SEN ÄR DET LOV! Jag klagar då inte.

"You're not you when you're hungry", så nu är det bäst att jag äter!




Mutation

Naturkunskap is the shit!



Tihihi, puss




Alright

Jahapp.. Då var man ensam igen. Älsklingen åkte nämligen hem precis. Så nu sitter jag här och tittar på "99 saker man måste göra innan man dör". Ska nog ta en kopp te snart och kanske se ett avsnitt av The Big Bang Theory innan jag går och lägger mig.

Imorgon har vi engelskaprov och jag är inte så värst orolig ;) Engelska är mitt bästa ämne!

Hoppas ni har haft en bra dag. Godnatt!




1 Mars

God morgon!

Just nu sitter jag på skolan och väntar på att historian ska börja. Det kommer bli supertråkigt..
Sen har jag franska och sist engelska. Jag hoppas verkligen att den här dagen inte kommer kännas för lång för jag vill bara gå hem och umgås med älsklingen. Han åker hem ikväll och vi kommer inte att träffas på 2 och en halv vecka så jag känner inte alls för att tillbringa halva dagen i skolan -.-
Innan Marcus åker hem ikväll ska vi fika på stan med Sebbe. Jag tvivlar på att det kommer bli annat än trevligt!

Måste säga att jag saknar kåtkatten ♥


Nu ska jag chilla jekel. Byyye!




RSS 2.0