Eric Saade Made of Pop Concert, Motala 27/8-11

Jag tog inte så himla många bilder utan jag filmade mest och filmerna kan jag inte lägga upp men lite halvtaskiga bilder kan jag dela med mig av ;)




'




Det var en helt fantastisk kväll måste jag säga! Kommer aldrig glömma den :)





Just me and my radio

Hejsan!

Orkade inte blogga igår. Förlåt, men jag hade inga bilder och då kändes det inte lika roligt.
Men idag har jag några bilder att visa och lite information att dela med mig!


För det första, så är det helg!!!!! 
Marcus är påväg hit så snart får jag pussa och krama honom igen ♥
Sen kanske vi går ner till stan en sväng :)

Imorgon ska jag, Marcus och 3 av mina syskonbarn till stan och se Eric Saades Made of Pop Concert, så imorgon kanske det inte blir någon bloggning, men isåfall blir det det på söndag någon gång!

Igår var jag på stan med Felicia, och vi köpte lite grejer till skolan, jag köpte ett par jeans och sen käkade pizza på Njuta eftersom det var äcklig mat i skolan!

Det var väl den informationen.
Nu tänkte jag bara lägga upp några randombilder från skolan!




Hihiii :)

Nu ska jag gå ut i denna sjuka värme!! (ska inte klaga, för sommaren är snart slut :( )




Stupid with you

Tjena!

Kunde tyvärr inte blogga igår för mitt internet var helt vrickat.. Men det hände inte så mycket igår iallafall. Var ganska trött när jag kom hem från skolan så jag somnade nästan ute på altanen, men jag gick och la mig i sängen och sov istället.

Idag har jag och Felicia (en klasskompis och även granne till mig) tjockat oss och tittat på OC. Sen gick vi ut en liten stund och träffade hennes pojkvän.
Nu sitter jag här och  har ont i munnen för jag har värsta feta blåsan på insidan av överläppen. Tror jag dör alltså. Det gör så fruktansvärt ont!



Just nu så längtar jag, först och främst efter Marcus som kommer hit på fredag. Men så längtar jag även till imorgon då jag äntligen får studiebidrag så jag kan köpa byxor, och till på lördag då vi ska se Eric Saade! Det kommer bli kul :)

Ska nog hoppa in i duschen nu tror jag, så vi hörs :)
Godnatt!





You're fucking perfect to me

Jag verkligen älskar den här låten! Dock önskar jag att P!nk skulle varit med mer i videon..


VO11

Ja då var första skoldagen på Platen avklarad!
Har hamnat i en riktigt bra klass så jag är hur nöjd som helst. Jag tycker det ska bli jättekul att komma igång med de ämnen som rör vård och omsorg eftersom det är helt nytt för oss!



Nu är inte bilden jättebra, men sådär ser iallafall vårat schema ut. Hur bra som helst enligt mig. Dock kommer jag nog bara att läsa 4 ämnen, och det är just vård- och omsorgsämnena.
Vi börjar följa schemat redan imorgon efter idrotten och då är det bara omvårdnadsämnen :D Ser fram emot det!

Nu ska jag äta kinder maxi och titta på Grey's Anatomy!




All by myself

Jahapp... Nu sitter jag själv i Marcus lägenhet igen. Han har dragit iväg på hajk med klassen så jag kommer få sova ensam inatt :( Tiden kommer verkligen gå sjukt segt. Det är så himla tråkigt och jobbigt att vara ensam ibland alltså.

Det blev iallafall inget Rix fm igår. Det regnade ju för tusan hela dagen. Skittråkigt väder.
Vi såg en film och några avsnitt av en serie istället.

Så.. om ni som läser det här har tråkigt, kan ni tänka på att jag troligtvis har ännu tråkigare så då behöver ni inte vara lika deprimerade ;)

NU SKA JAG SPELA THE SIMS SOCIAL :(




Just want them out of my way

Tjooohoooo!

Tog en impulsresa till Linköping med pappa i morse jag, så nu sitter jag i Marcus lägenhet och kliar mig bakom örat. Kommer få sitta här alldeles ensam till 3-4, kanske 5 till och med! Kommer dö av tråkhet.. Får väl spela The Sims Social hela dagen, haha. Se på tv och lite sånt.
När han kommit hem ska vi nog iallafall käka något och sedan kanske bege oss in till stan för idag drar ju RIX FM FESTIVAL 2011 igång i Linköping! Dock sägs det ju bli mycket regn idag, och jag vettefan om det skulle vara så kul att stå där i några timmar och bli alldeles dyngsur..




Och gissa vem som ska se Eric Saade i Motala nästa lördag då? THAT WOULD BE ME!
Syrran sa att hon kunde betala min biljett om jag följde med hennes döttrar så why the heck not?! och min brorson är helt tokig i Eric Saade så jag ser verkligen fram emot att se hans ansikte lysa upp när Eric kliver upp på scenen! Sen ska min plutt med också, så det kommer bli kanonkul!♥



Jaa, nu vet ni vart jag är och lite vad jag sysslar med. Kommer nog inte blogga mer idag, men jag slänger nog upp ett inlägg imorgon igen!

Until then!♥




Break it

Kom ut ur duschen för en liten stund sedan. Sitter nu och väntar på att håret ska torka och sen ska jag klä på mig lite kläder! Sen kommer Nina och Malin hit så vi får väl se om vi hittar på något här eller om vi drar vidare.

Som jag sa i förrgår så är jag helt fast i The Sims Social på facebook. Men det finns en ganska stor nackdel och det är att man behöver energi för att prata med andra eller laga mat, städa o.s.v, och man har bara 15 såna. Om dom tar slut så måste man vänta 5 minuter innan man får EN sån och det är väldigt drygt.
Men annars tycker jag det är kul! Jag tjänar just nu massa pengar på att laga mat ;)



Snart har jag och baby varit tillsammans i 9 månader btw. Det är fett länge!






Your cheeks are red

Åååhh, är för trött för att blogga nu. Så tänkte bara säga tja liksom. Det åskar. Jag spelar The Sims Social. Är jättetrött. Saknar min underbara. Vill mysa. Godnatt!






Facebook älskar mig, jag älskar facebook

Åååhh, love it! Nu kan man spela the sims på facebook :D
Jag har verkligen fastnat i det! SKA SPELA HELA NATTEN, IIIHHIHHI






The sims 2 säljes!

Jag säljer nu mina The Sims 2 expansionpaket till ett rimligt pris!
Om det är någon som är intresserad så är det bara att kommentera inlägget och höra av sig till min mail, ---> [email protected] <---
döp isåfall mailet till The sims 2 så jag vet att det inte är skräp ;)


Om man bara är intresserad av ett eller två spel, så är det helt okej! Men det skulle vara ännu bättre om jag fick alla sålda på samma gång :) Kanske någon kompis som är intresserad också?



The sims 2 Studentliv
The sims 2 Djurliv
The sims 2 Jorden Runt
The sims 2 Fritid
The sims 2 Året Runt

Vet ännu inte riktigt vilket pris jag ska sätta så om ni hör av er kan vi prata om det!
1 spel kommer iallafall inte gå över 100 kr !





My muse, my love, my life

Godmorgon!

Åh, idag börjar min favoritpojke på UNIVERSITETET! Kan knappt fatta det. Storpojken!
Hoppas han hittar på campus, haha.

Kolllaaaaaaa vilka fina saker jag gjorde igår:
Lite lite torra blev dom, men ändå goda liksom. Får väl försöka göra dom perfekta någon annan gång ;)


Idag ska jag iallafall hänga lite med Nina oså. Vi kanske ska försöka oss på att göra perfekta chokladbollar? Mihihi, det vet man aldrig. Lär väl vara skitväder idag igen så vi kommer nog stanna inne och mysa eller nått.
Ska försöka komma ut och springa ikväll om det inte blir för sent eller regnar eller nått sånt. Vill att det ska bli en vana, men det är ju så frukstansvärt tråkigt att bara springa! Men jag ska verkligen försöka!

Nu ska jag ta en chokladboll, hihi. Sen blir det pannkakor till lunch




Grateful

Heeeejsan!
Lite oväntat och otroligt inlägg idag.

Det blev ingen bloggning igår, dock påbörjade jag faktiskt ett inlägg.
Det är nämligen så att när jag satt och skrev det där inlägget, som började så glatt eftersom att jag skrev om Marcus flytt till Linköping och hur mycket jag hade längtat efter den dagen, så får jag ett sms från älsklingen där det står "Vi krockade precis", och jag tänkte bara att neej det är inte sant, han skojar bara. Men sen skickar han en bild på bilen och jag kunde inte se längre. Tårarna var i vägen, jag kände mig så himla liten och hjälplös.
De klarade sig utan några skador men man kunde inte låta bli att tänka på vad som kunde ha hänt.

En älgjävel fick för sig att gå ut på vägen och sabotera för min andra familj :(

Fattar ni vad som kunde ha hänt?! Ni ser ju rutan.. Usch, jag blir tårögd bara jag tänker på det..


Sån himla tur dem hade. Tur i oturen..
Jag är så himla tacksam över att jag fick åka och krama och pussa på min pojke senare på kvällen.
Lägenheten var jättefin förresten..




We just wanna make the world dance



Hon får mig att aldrig mer vilja sjunga :( Hahah




Lördag, 13 augusti

'ello!

Lördag idag och jag sitter och äter godis, hihi. Det får man ju göra på lördagar.. och alla andra dagar i veckan eftersom att föräldrarna slutade bry sig om när man äter godis för länge sedan, haha.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Mamma slutar om ca. 2 timmar och då blire mat. Men efter det vet jag inte. Kanske kollar lite på Grey's Anatomy!
Ikväll kommer nog Thilde hit iallafall. Hoppas det för då ska vi göra chokladbollar
. Som jag har längtat efter det! Har inte gjort på hundrafyra år ungefär!



Nu ska jag fortsätta äta godis :):)




You mean everything

Ohhh, tungan brinner! Har precis sköljt munnen med Listerine, hihi.
Sitter iallafall och lyssnar på musik just nu, men ska alldeles strax titta på Grey's Anatomy. Började på andra säsongen idag och har väl sett 3 avsnitt kanske. Det är så braaa ♥
Tänkte först bara lägga upp lite bilder från idag!








Busungar :)


Godnatt med er, sov gott!♥







Gotta get down on Friday

Whatup ?!

Igår fyllde min älskade systerson Oscar 10 år, men jag kunde tyvärr inte gå på hans kalas eftersom att jag hade annat planerat. Sen är även min kära syster i Motala, hon bor annars i Katrineholm så vi träffas inte så ofta, så jag tänke att jag skulle gå ner dit och hälsa på och säga grattis i efterskott osv., men det var ingen hemma.
Så jag smsade båda mina systrar och frågade vart dem var och att dem skulle ringa mig. Men ingen av dem svarade så då smsade jag pappa och bad honom ringa dem och be dem ringa mig, men det gjorde dem ju inte. Så då tänkte jag att jag skulle sätta mig på altanen en stund och vänta och se om dem kanske dyker upp om en liten stund, men det gjorde dem inte heller.. Så jag satt där nere i kanske 40 minuter, alldeles ensam. Kul va?
Och mina älskade vänner har självaste Djävulen som lärare och har åkt på ett 40dm tjock häfte med matte att göra under lovet så dem har inte heller tid att ses just nu.
Jaa.. vad ska man hitta på? Jag har iallafall min fisande katt...

NU RINGDE SYRRAN! Woho :'D
Dem är på Clas Ohlson (de töntarna). Hon skulle ringa igen när dem är hemma.
Åh, jag kommer inte vara ensam hela dagen.. Lycka :')

Innan jag gör något annat så tänkte jag slänga upp lite bilder från igår.
Puss!!♥









Far Far Away In A Land That Time Can't Change

Nu drar jag till stan med Nina och Malin!:D
Skriver nog ikväll igen, puss!





You're original, cannot be replaced

Har precis borstat tänderna och sitter nu i min mysiga morgonrock och lyssnar på Glee-låtar.
Det känns faktiskt som att jag kommer bli av med mina halsbesvär ganska snart. Skulle bli otroligt glad om jag slapp det imorgon. Har haft det tillräckligt länge nu..

Jag tycker att det har varit ett riktigt j*vla pissväder idag. Faktum är att det har varit det enda sedan jag kom hem i lördags. Har inte gjort någonting vettigt idag heller. Bara stirrat ut i det grå och tråkiga.. Kom igen, sommaren kan inte vara över än?! Lite mer sol och bad får nog plats!

Imorgon ska jag träffa Nina och Malin! Ser fram emot det, har inte träffat dem på ett tag. Vi kommer nog mysa till det ordentligt, hihi.


Glee briljerar:

SING (My Chemical Romance)


Baby (Justin Bieber Cover)

Somebody To Love (Justin Bieber Cover)
Ska nog lägga mig inne i vardagsrummet och se på tv eller nått nu. Catch up with ya'll later ;)



Sällskapssjuk

Det första jag gjorde när jag vaknade i morse var att gå på toa. När jag var där inne så hörde jag hur Nessie kommer tassandes i hallen ropar på mig. När jag kommer ut nästan dyker hon på mig. Vart jag än gick så var hon 2 mm framför mina fötter. Hon ville t.o.m följa med in i duschen.
När jag kom ut från duschen så låg hon på en matta och väntade på mig, haha. Vadå sällskapssjuk? Hon är så söt min lilla tös!


Oftast så ligger hon i knät,



annars lägger hon sig t.ex i soffan och sträcker ut sig så mycket som hon bara kan!



Nu ska jag nog stoppa i mig lite frukost!




Sleep tight

Åhhh, jag har sovit så värsta dåligt inatt!
För det första så hade jag en idiotisk dröm och för det andra så vaknade jag flera gånger av att jag inte kunde svälja ordentligt igen. När jag hade svalt och skulle ta ett andetag med munnen så täpptes halsen igen med slem och jag fick inte in någon luft.
Om det nu är Sebbe som har smittat mig; dumma dig...


Ska knarka halstabletter, titta på Ellen, äta glass och spela GTA eller nått resten av dagen.
Jag saknar ett socialt liv, haha. Det är 3e dagen nu sedan jag kom hem från Övik och jag har bara kollat på film, åkt bil, köpt möbler, hostat, sovit, nästan dött, vaknat och suttit här :(
Hoppas jag blir frisk snart så jag inte går under jorden...




When you walk my way hope it gives you hell

Sådär ja! Nu har vi byggt ihop soffbordet och tv-bänken som vi köpte idag. Dock står det 2 jättestora hyllor inne i vardagsrummet som måste ut, för där ska tv-bänken stå, så vi kommer nog inte få tv-bänken på plats förrän imorgon..



Kan ni gissa hur jävla mycket skit det var i dom där hyllorna eller?! Hur mycket som helst och allt är bara skräp. Sopor. MEN, jag såg en liten rolig grej som fanns på hyllan och det var ett kort på mig och min bror från när vi var små skitungar :')

Vilka puddingar va ?!


ÖYY, det är ju Lotta på Liseberg nu! Det måste jag se på :):):)
Ha en fin kväll, kramaaaaar ♥




Dubbel kaos

Hej!

Om ni bara visste vad jag fick genomlida för en stund sedan.. 2 oense, förvirrade föräldrar när jag övningskörde till IKEA. Det var rena kaoset!
"Börja bromsa in nu!" "Nää det är bara å köra!" "Sväng dit" "Håll dig till den filen" "Blinka" "Du kan svönga in höger här" "ÖH SVÄNG VÄNSTER NU"... typ. Jag är boss på att köra bil. No need to panic!

Ja.. så på IKEA så köpte vi iallafall ett nytt soffbord och en ny tv-bänk. Tror det kommer bli riktigt snyggt i vardagsrummet bara man får måla om där. Skitbajsäckligtfula tapeter just nu.
Jag köpte ett paket Rollo, hihi. Och lite annat :)

Snygg, skön och billig bäddsoffa som jag tycker att älsklingen ska köpa till sin nya lägenhet.

Efter idag så vet jag iallafall att jag inte ska övningsköra med båda päronen samtidigt..
Nu blire snart spagetti och köttfärssås. Muuuums






You live and you're learning

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott. Det kan jag inte påstå att jag har, eller egentligen kanske jag har det. Jag vet inte riktigt. Men jag har vaknat några gånger inatt och fått panik för att jag knappt kunnat svälja. Det är ganska tjockt och slemmigt i halsen och så var det igår också, så jag misstänker att jag håller på att bli sjuk :(
Så idag blir det till att stanna inne. Inte för att jag hade gått ut iallafall för det regnar en himla massa, men jag tänkte att det kunde vara skönt att bara få vara hemma såhär dagen efter en lång och dryg biltur.

Jag har ju på sätt och vis lovat att jag ska vara lite mer aktiv på bloggen nu och jag lovar att jag ska försöka. Så till att börja med ska jag uppdatera vad jag har gjort dom, nästan, 2 veckor som jag har varit hos Marcus.

* En dag var jag och Sebbe och paddlade kanot



* En dag tog vi det lugnt..

.. och fjantade oss

* En dag var vi och badade, friterade pommes och myste med katten

* En dag var vi på stan och chillade och fikade på UH

* En dag åkte vi till en stuga med massa kompisar och hade födelsedagsmys

* En dag åkte vi till en annan stuga med massa kompisar och grillade och chillade


Sen så spelade vi en hel massa GTA och gjorde Milkshake a la Macko och sånt. Jag har iallafall haft, nästan, 2 helt underbara veckor hos Älsklingen som tar sitt pick och pack och flyttar till Linköping nästa måndag!♥

Nu ska jag dricka vatten. Hörs!





Snart tillbaka


Hej på er där ute!

Jag ville bara säga att jag är ledsen över den otroligt låga aktiviteten på denna blogg, men det ska snart ändras! Jag har varit i Övik hos Marcus i 1 och en halv vecka nu och ska åka hem på lördag så då kan jag börja blogga som vanligt igen. Ville mest bara att ni skulle veta att jag faktiskt lever och att jag ska skärpa mig lite med bloggandet.

Marcus har just kommit hem från jobbet och ska hoppa in i duschen nu. När han är klar ska vi bege oss till affärn för att handla och sedan åka till Simons stuga för att fira honom med grillning och annat :)

VI SES!  och grattis förresten på 17-årsdagen, Kristin!!!!♥


RSS 2.0