Jerusalem

Godkväll!

Idag har jag solat och badat i Jerusalem med Jennie och Sabina hela dagen och åter igen har det varit en riktigt varm dag!
När jag kom hem åt jag och såg ett avsnitt av Pretty Little Liars så nu först kan jag blogga ;) Men det blir inget långt inlägg, som ni kanske är vana vid nu, utan jag slänger bara in bilder. Kommer nog bli så i fortsättningen också.
.
.
Det var iskallt i vattnet :o
.
.
Klockan 07.10 imorgon ska jag befinna mig på ett så roligt ställe som hos tandläkaren, jajamen. Men det är bara en rutinkontroll som tur är. Lite senare imorgon ska jag till stan och får väl se om jag får med mig någon :)

Godnatt!




Mycket varm dag i lilla Motala

Åhhhhhhh, har bränt mig i ansiktet!
Ni ska bara veta hur sjukt bra väder det har varit här idag. När jag kollade termometern vid 4-tiden var det 32.2 grader i skuggan! Och jag har legat ute hela dagen idag (med Nina). Det har varit otroligt varmt så det blevallt  några dopp i poolen idag.

När jag låg ute och solade vid 1-tiden kom posten och med den fick jag inte mindre än ett paket från CDON.COM och i paketet låg mitt efterlängtade OTH!♥
22 grader varmt vatten
Nästan den enda gången solen gick bakom moln..
Tänkte se ett avsnitt av OTH nu innan jag lägger mig ;)
Godnatt alla solbrända och icke solbrända!




The new normal

Hejsan!

Jag vet att jag är sämst på att blogga just nu men det är sommar ju! När det är så fint väder som det har varit här de 3 senaste dagarna så är man inte inne och bloggar ;) Bränt mig har jag gjort...
Jag sov hos min syster igår för jag var barnvakt imorse och idag har jag gått på stan med mamma, shoppat, fikat och varit hos Majah!

Lägger upp lite bilder från igår och idag:


vet att bilden under ser ganska mörk ut, men jag antar att mobilkameran inte tålde ljuset ;)
.
.
På lördag åker jag till Liseberg med Nina och förhoppningsvis Malin! Dit kommer även älsklingen, Sebbe och hans lillebror. Det blir kanon!♥




Making Love To You

HELLU!

Har inte haft tid att blogga idag!
Har varit med Nina hela dagen och vi har solat och haft det trevligt för det har varit jättefint väder idag och nu är jag hemma hos min syster. Ska sova här inatt eftersom jag ska vara barnvakt åt min systerson imorgon på förmiddagen och sen ska jag till stan med mamma. Lägger upp bilder från idag imorgon någon gång ;)

Poss poss!♥



Set The World In Motion

'

Midsommar

Jaha, då vare midsommar igen.
Tycker inte det känns så speciellt längre. Det var roligare när man var liten.
Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Om det inte dyker upp något så kommer jag vara ensam hemma :o Hur kul är det liksom?.. Jag vill göra någt!




Glad midsommar på er iallafall :)




Gårdagen i bilder


0%

MIN MOBIL ÄR DÖD. OCH LADDAREN ÄR KVAR HOS MIN SYSTER.
Mamma ska åka dit och hämta den once we have en bil hemma.. Då kan jag ladda upp bilder.
See you then.


Juste, det har jag ju inte berättat än. Min bror frågade mig igår om jag ville gå på skattjakt i huset.
Första kartan låg i mitt rum och ledde till vardagsrummet. Nästa ledde tillbaka till mitt rum och den sista ledde till köket och där hittade jag inte mindre än en.. Ny mobiltelefon.
Min bror är allt bra snäll han ♥

Jag tappar mitt fokus, men det är helt underbart

Om ca. 40 min ska jag dra iväg till min syster för att vara barnvakt, eller vad man nu ska kalla det, åt mina systerdöttrar. Det kommer bli gryyymt eftersom jag ska bada badkar, hihi. Jag lovade Thilde att om jag fick bada hos dem så skulle hon få spela The Sims 3 Leva Livet, haha. DEAL!

Men innan dess ska vi käka pizza tror jag det blir, för jag vill inte äta på Burger King. DET ÄR JAG SOM ÄR BARNVAKTEN, JAG BESTÄMMER. THAT'S RIGHT! haha..



We can't touch it, but it's there

7 månader med världens bästa idag. Jag älskar dig lite mer för var dag som går ♥

Zumba Fitness

Jag var inte jättesmart nyss.. Jag hade precis käkat och kom på att vi hade en Zumbaskiva hemma så jag tänkte att jag skulle titta lite vad det var för steg osv.. Och jag kunde inte låta bli att dansa med, så nu har jag jätteont i magen och är svettig, haha! Men jag ser det som en uppvärmning till ikväll då jag ska ut och springa med Cassandra ;)



I Can't Get Enough

Hello peeps!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att jag får i mig lite mat. Är jätteless på att behöva laga mat själv så det känns extra bra att bo hemma igen, haha!
Har inte så mycket att säga just nu så jag lägger bara ut en låt som jag och mammi gillar ;)


Grilltime!

"Godmorgon" gott folk!

Jaa jag säger godmorgon, för jag gick upp för en timme sedan, exakt, haha.
Har ganska ont i huvudet nu.. inte nyttigt att sova för länge. Det värsta är väl att jag satte klockan på 10 för att jag inte skulle sova så länge, men efter ett tag orkade jag inte snooza längre så jag stängde av klockan helt och vaknade med ungefär 40 minuters mellanrum och orkade inte gå upp förrän 13.09 ;)

Om 4 timmar ska jag befinna mig hemma hos Cassandra för att grilla.
Innan dess ska jag duscha! Skulle duscha när jag gick upp men då fanns det inget varmvatten så just nu väntar jag på att pappa ska komma hem med pellets så jag kan hoppa in i duschen någon gång!
Jag skulle vilja fixa med mitt rum idag, men det orkar jag inte. Det är kaaaaos här. Kartonger och grejer överallt. Man blir trött bara man tittar på det, haha.

Nejmen nu ska jag kolla i vilken kartong jag har mina underkläder, see you!

It's Alive

Wooooop wooop!

Pretty Little Liars har börjat visa säsong 2 nu, så jag ska se första avsnittet innan jag går och lägger mig!
Har börjat få ordning på saker i mitt rum, ska bara få in soffan, tvbänk och tv sen kan jag packa upp allt. Fast jag ska troligtvis måla om min byrå och kanske mitt skrivbord snart så då lär det bli rörigt igen, haha.

Imorgon blire grill och mys hos Cassi, göttigt!




Home Sweet Home

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN MOTALABO IGEN!♥

Jag har faktiskt varit det i några timmar. Kom hem klockan 8 imorse och då var jag trött kan jag säga. Kunde inte sova någonting under hela vägen hem. Satt bara och nickade, haha. Tycker det är så läskigt att sova när man vet att både mamma och pappa har varit vakna i nästan 24h när dem är ute och kör bil. Det är ganska oroligt.. Men vi är helskinnade så allt är bara fint, förutom att det regnar och alla saker ligger ute i flyttbilen ;(
Men pappa vetni, han är en viking. Han hämtar sakerna åt sin kära dotter, hihi.

Nejmen hörrni, ville bara att ni skulle veta att jag lever och att det känns otroligt skönt att vara hemma igen. Ska strax äta kycklingfilé, omnomnom. Bloggar mer ikväll, puss ♥




Home, I'm On My Way

Idag flyttar jag äntligen tillbaka till Motala! Jag har längtat så sjuukt mycket efter denna dag!
Jag och Marcus håller på och packar det vi kan packa innan mamma och pappa kommer hit med fler flyttkartonger osv. Jag skulle kunna gissa på att de snart är i Övik så de är nog här inom 2 timmar. Då blir det att packa ner all småskit såsom glas, fat, böcker hygienartiklar osv plus att vi ska dammsuga och tvätta golv..

Egentligen kan vi inte göra så mycket mer innan mamma och pappa kommer hit nu, så jag tror att vi lägger oss i sängen och vilar en stund.

Vi hörs när jag är hemma i Motala och orkar blogga ;)
Puss och kram!





Brb Studentfirande.. Igen!



Nu ska jag, älsklingen och hans familj fira Sebbes student! .. Och jag ser att jag måste växa lite under sommaren.. See you on Sunday! Puss ♥




Mitt Sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov!
Har ju haft det i några timmar nu men jag kom inte hem förrän nu.
Har varit på stan och fikat med diverse trevligt folk från klassen, och så satt jag, Linnéa, Louie och Kröger nere vid älven och åt jordgubbar och hade det mysigt!


Jag tänkte ladda upp lite bilder från dagen men jag har tyvärr inte tillgång till några bilder ännu.
Eller jag har snott en bild från Lottas blogg (http://chaalotta.blogg.se) :

En mobilbild från Minervagalan


Så fler bilder får ni se kanske senare ikväll eller någon gång snart ;)




Skolavslutning

Äntligen, hihi!

Jag ska alldeles strax ta bussen till Aula Nordica där Minervagalan ska vara, men jag tänkte först visa lite hur jag ser ut samt berätta lite kort vad jag ska göra efter galan!





Samma klänning som förra året :(
Men vilken tur att jag ska gå första året en gång till då så jag hinner uppdatera min garderob lite, höhö ;)
.
.
Efter galan ska jag och några tjejer från klassen ta oss till något fik eller något liknande i stan för att fika/äta tillsammans. Idag är ju sista gången de får träffa mig på ett ganska bra tag så vi ska se till att ha lite trevligt nu innan jag far :)
.
.
Jag kommer nog blogga ikväll igen, men sedan kommer det dröja några dagar innan jag bloggar igen eftersom jag ska hålla på att packa osv så då hörs vi inte förrän jag är hemma i Motala!
.
.
Nu ska jag bege mig, puss!♥




Sista Dagen I Skolan

Jahapp. Det blev inte ens 1h i skolan. Snarare 20 minuter.
Nu blir det först nått eller några avsnitt av Smallville, sen The Sims!






Leopard

Godmorgon mina solstrålar!

Det var jättefint väder när jag vaknade imorse, men nu har det lagt sig massa moln på himlen. Fy vad trist! Jag som tänkte ha min "djungelkatt", som jag och Marcus brukar säga, idag (alltså min leopardmönstrade jumpsuit) men jag tror det är lite för kallt ute.

Kolla så söt!


Om ca. 1h ska jag bege mig till skolan för att städa skåp och fika, haha. Börjar 13.00 och slutar 14.00. Värd dag? Mjaa, man får ju gratis fika iallafall ;)

Nu är det bara 4 dagar kvar till jag flyttar hem!♥




Crusade

Godkväll!

Jag tänkte mest bara säga att jag just såg sista avsnittet på säsong 3 av Smallville, så tänkte hugga in på 4e säsongen tills mina ögonlock inte orkar bära sig själva längre.
Sen tänkte jag även önska er en trevlig kväll och hoppas att ni sover gott och varknar torrt!



Godnatt cyberspace!




My Love

Jag är lyckligt lottad som har dig ♥



Studenten 2011

HEJ BLOGGEN OCH ALLA DÄR UTE!
ÅH VAD JAG HAR SAKNAT ER!!!!!♥
(haha)

Sorry för den extremt dåliga uppdateringen, men jag har verkligen inte haft tid för att blogga och jag ska skriva en sammanfattning av min helg nu så ni vet varför det har varit så och den sammanfattningen kommer antingen bli kort och konstant eller ganska lång och halvt detaljerad, haha. Tänkte på vägen hem från skolan idag hur jag skulle lägga upp detta inlägg och det gick väl lite si och så med det ;)

1. Jag hade prov de 3 dagar som jag gick i skolan förra veckan, så jag var tvungen att plugga.

2. Åkte till Marcus i torsdags och jag kommer tyvärr inte ihåg vad vi gjorde då, haha, men jag hade uppenbarligen inte tid för att blogga.

HOS MARCUS

I fredags så tog min älskling studenten (ahh, kan knappt fatta det) så han åkte iväg ganska tidigt på morgonen för att äta studentfrukost osv.
Jag och hans familj gjorde oss iordning och åkte iväg vid 11.30 ungefär för att få någorlunda bra platser och när vi var där stod vi ute i värmen och väntade i ca. 35 minuter innan studenterna kom ut på scenen. DET VAR VERKLIGEN OLIDLIGT VARMT SKA JAG SÄGA ER!
När de var klara med sjungandet och skrikandet på scenen skulle de åka runt på flaken i stan och det skulle vi såklart se på en stund. Sen kunde vi åka hem och förbereda mat osv. till Marcus kom hem. Då käkade vi och sedan gick vi och vila en stund för Marcus stackarn var alldeles slut efter hoppandet på flaket med kostym och stekande sol.
Vid 17.30 eller nått så var det dags för studentfest.

I lördags var det också sjukt varmt ute, så jag, Marcus, Sebbe och Mange åkte till en strand och badade i havet och det var faktiskt riktigt skönt!
Vid 3tiden skulle Marcus fotograferas inför balen och då följde jag med och tittade. Sen drog vi hem och käkade innan det var dags för Marcus att åka till själva balen.
Jag och Sebbe åkte lite tidigare för att få bra platser men FAN HELLER, det var asbajsamycket folk så jag såg typ ingenting, det var trångt, varmt och svettigt.
Resultat av 2 dagar ute i 30graders värme = sönderbrända axlar.

I söndags åt vi middag hos Marcus farmor och jag tog 20.55-bussen hem.

NU ÄR SAMMANFATTNINGEN KLAR OCH DET ÄR DAGS FÖR LITE BILDER FRÅN BALEN!:D

Bilder från Studenten och fler bilder från balen kommer då jag har tillgång till det, haha ;)
Nu ska jag nog spela The Sims, hihi.






Breaking Dawn

OMFG ♥


. . .

Äntligen är jag klar med allt i franskan!
Gjorde just det sista nationella, hörförståelse och det gick faktiskt ganska bra.
Och historian är också klar och det gick bra det med. Nu är det bara Matte B nationella imorgon och religion på torsdag kvar, sen är skiten klar!
.
.
Åker till Marcus på fredag och ser när han tar studenten och så hoppas vi på fint väder i helgen!
Hare gott!

Hit Me With The Worst You Got And Knock Me Down

Hata Rebecca Black, Älska Glee ♥


Stay tuned, hehe ;)




I'll Be Your Woman

HEJ!

Nu var det några dagar sedan jag bloggade senast, hehe. Men jag har ju varit hos Marcus och haft andra saker för mig. Dock sitter han och spelar PS3 just nu, så då jag passar på att blogga.

Sebbe kommer hit snart för att klippa sig och sen ska han åka hem så då passar jag på att åka med honom. Inte helt fel att spara en hundring, hihi.
Det har då inte alls blivit så mycket plugg som det borde ha blivit under desssa dagar. Jag började räkna matte först igår och historian vill jag inte ens prata om..

Kommer hata dessa 3 dagar jag har framför mig så sjuuukt mycket.
Ska iallafall gå ut nu, så vi hörs väl i framtiden! Adios!




Even Brighter Than The Moon

Fuck yeah
Älskar att spelet kommer till butikerna idag och jag har det redan, hihi ♥

Så Gott Som Ny!

Jajamen!

Marcus hjälpte mig att installera Windows 7 på min dator igår och passade på att tömma hela datorn så nu är den både snyggare och snabbare. Det är helt fantastiskt!
Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra riktigt, men det lär vi ju märka sen.
Marcus och hans familj är just nu i huset bredvid och slipar möbler så jag är alldeles själv nere i Marcus alldeles otroligt kalla rum. Tror jag ska starta sims och se om det laddar snabbare nu när datorn är "helt ny"!




RSS 2.0